Chef Thomas: The Story

Lang geleden..in een vr land genaamd Jamaica, werd een jongen geboren genaamd Thomas. Op de lagere school had Thomas een passie voor auto’s en wilde daarom graag automonteur worden. Zijn leraren dachten er anders over en stopten hem in de klas voor ‘food & nutrition.’ Op 14 jarige leeftijd leerde hij zijn liefde voor koken kennen en vele jaren later kregen zijn leraren gelijk…

Na zijn middelbare school verhuisde Thomas naar Curaçao met zijn familie. In Curaçao kwam hij als chef terecht bij diverse hotels en restaurants, waaronder Kura Hulanda en Van der Valk Plaza Hotel. Daarna heeft hij bij vele bedrijven gewerkt op o.a. de Bahama’s en St. Maarten en leerde hij zijn vaardigheden uitbreiden tot ‘international cuisine’

Een ruime 10 jaar later leerde Thomas zijn grote liefde ‘Debby’ kennen op Curaçao. Debby is opgegroeid in het horecabedrijf van haar ouders; 2 harten met 1 dezelfde passie kwamen dus samen. Ze trouwden, kregen een prachtige zoon ‘Jeremiah’ en verhuisden een paar jaar later naar Nederland.

Hun tweede kindje is nu geboren; Chef Thomas Café & Catering. Hun passie voor mensen, natuur, reizen en natuurlijk eten, komen nu samen in een prachtige locatie in het hartje van Zandvoort. De inspiratie voor Chef Thomas Café & Catering hebben Thomas en Debby onder andere gehaald uit ‘Fair Food Festival: www.fairfoodfestival.nl. Een festival wat zij in augustus 2014 georganiseerd hebben bij Safari Club, met als doel mensen te enthousiasmeren en onderwijzen over (h)eerlijk eten.

‘Iedereen is bij ons welkom om te komen genieten van Fair Food, Real Food, Real Taste. (H)eerlijk eten tegen een eerlijke prijs in een ontspannende sfeer. Puur genieten dus.

With love,

Winston & Debby’